Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Внесено зміни до Положення про робочий час і час відпочинку водіїв

19 січня 2023, 09:15
1896
0
Автор:
Реклама

Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури наказом від 19.12.2022 р. № 947 внесло зміни до Положення про робочий час і час відпочинку водіїв колісних транспортних засобів, завтердженого наказом Міністерства транспорту та зв'язку України від 07.06.2010 р. № 340 (далі Положення № 340).

Зміни передбачають розширення випадків, коли Положення № 340 не поширюється на перевезення пасажирів чи/та вантажів.

Усі шаблони та інструкції з кадрового обліку є у рішенні LIGA360:HR-менеджер. Замовте прямо зараз.

Так, у п. 1.4 Положення № 340 прописали, що дія цього Положення не поширюється на перевезення пасажирів чи/та вантажів, які здійснюються транспортними засобами спеціального та спеціалізованого призначення суб'єктів господарювання незалежно від форм власності, що здійснюють експлуатаційне утримання, будівництво та поточний ремонт автомобільних доріг загального користування, вулиць у населених пунктах, а також інших об'єктів транспортної інфраструктури в радіусі не більше 150 км від об'єкта будівництва (ремонту), які обладнані спеціальними світловими сигнальними пристроями, за умови наявності у водія відповідного транспортного засобу первинного документа, що фіксує маршрут руху такого транспортного засобу, а також у разі забезпечення експлуатації дорожніх об'єктів у надзвичайних ситуаціях, за несприятливих погодно-кліматичних умов, у разі деформації та пошкодження елементів дорожніх об'єктів і виникнення інших перешкод у дорожньому русі.

Цей наказ набере чинності з дня його офіційного опублікування. Станом на 18.01.2023 р. наказ не опублікований.

Що треба знати бухгалтеру про надання і оплату відпусток у 2023 році? Усі потрібні матеріали оновлюються у LIGA360. Слідкуйте за розілом "Персонал" - отримуйте інформацію про зміни законодавства, оплати лікарняних та оподаткування заробітної плати. Замовте свою LIGA360 прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини