Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Запрацював новий Нацстандарт бухобліку 14 «Оренда»

15 лютого 2023, 10:05
1062
0
Автор:
Реклама

Наказ Мінфіну «Про внесення змін до деяких нормативно-правових актів Міністерства фінансів України з бухгалтерського обліку» від 28.12.2022 № 468 набрав чинність. Це сталося завдяки публікації у виданні «Офіційний вісник України» від 07.02.2023 № 13. Сам Наказ № 468 передбачає, що він набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

Ключова норма Наказу № 468 - у новій редакції викладено Національне положення (стандарт) бухгалтерського обліку 14 «Оренда», яке визначає методологічні засади формування у бухгалтерському обліку інформації про оренду необоротних активів та її розкриття у фінансовій звітності. Норми цього НП(С)БО застосовуються підприємствами, організаціями та іншими юридичними особами незалежно від форм власності (крім бюджетних установ та підприємств, які відповідно до законодавства складають фінансову звітність за міжнародними стандартами фінансової звітності).

Бажаєте першими дізнаватися про всі податкові та бухгалтерські зміни у 2023 році? Слідкуйте за розділами "Податки" та "Новації воєнного стану" у LIGA360:Бухгалтер. А ще ви можете налаштувати моніторинги, щоб отримувати сповіщення автоматично. Замовте LIGA360 прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини