Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ДПС пояснила, коли ФОП-єдинниками подається у складі декларації розрахунок мінімального податкового зобов’язання

16 лютого 2023, 15:30
1234
0
Автор:
Реклама

У складі податкової декларації платника єдиного податку - фізичної особи - підприємця за податковий (звітний) рік Додаток 2 «Розрахунок загального мінімального податкового зобов'язання за податковий (звітний) рік» подається у разі наявності у них земельних ділянок, віднесених до сільськогосподарських угідь (ріллі, багаторічних насаджень, сіножать, пасовищ та перелогів), які:

- належать їм на праві власності та/або користування (оренда, суборенда, емфітевзис, постійне користуванням) та використовуються для провадження господарської діяльності;

- належать головам сімейних фермерських господарств і членам таких сімейних фермерських господарств на праві власності та/або користування та використовуються такими сімейними фермерськими господарствами.).

Джерело: роз'яснення ДПС із категорії 107.01.07 розділу "Запитання - відповіді з Бази знань" ЗІР (zir.tax.gov.ua).

Радимо також ознайомитись із статтею «Мінімальне податкове зобов'язання для платників єдиного податку 3-ї групи: як заповнити податкову декларацію«.

Зміни та нововведення щодо подання податкової звітності у 2023 році - знайдете у LIGA360:Бухгалтер. А модуль "Податки-2023" допоможе бути в курсі численних змін, що відбуваються цього року в податковому законодавстві України. Замовте свою LIGA360 прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини