Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Чи закривати робочу зміну в ПРРО для програмування цін, найменування товарів

13 березня 2023, 15:00
206
0
Автор:
Реклама

Суб'єкти господарювання, які здійснюють розрахункові операції в готівковій та/або в безготівковій формі (із застосуванням електронних платіжних засобів, платіжних чеків, жетонів тощо) при продажу товарів (наданні послуг) у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг, а також операції з приймання готівки для виконання платіжної операції зобов'язані проводити розрахункові операції через РРО та/або через ПРРО для підакцизних товарів із використанням режиму програмування із зазначенням коду товарної підкатегорії згідно з Українським класифікатором товарів зовнішньоекономічної діяльності, найменування товарів, цін товарів та обліку їх кількості.

При цьому для здійснення програмування (коригування) цін, найменування товарів, та обліку їх кількості суб'єкту господарювання (користувачу) не потрібно закривати робочу зміну в ПРРО.

Радимо ознайомитись також із матеріалом «Через відсутність світла відсутні Z-звіти на РРО або ПРРО: чим підтвердити, щоб уникнути відповідальності».

Джерело: повідомлення ГУ ДПС у Житомирській області.

Не витрачайте час на пошук аналітики на різних ресурсах. Тепер усі видання LIGA ZAKON для бухгалтерів доступні у рішенні LIGA360. А ще ти можеш налаштувати свою стрічку професійних новин та обраних посилань для роботи. Замовляй LIGA360 прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини