Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ДПС підготувала зміни до податкової декларації з рентної плати

Реклама

На сайті ДПС з'явився проект наказу Мінфіну «Про затвердження Змін до форми Податкової декларації з рентної плати».

Запропоновано зміни доповнять податкову декларацію:

1) в розрахунку з рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів в частині деревини, заготовленої в порядку рубок головного користування та розрахунку з рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів (крім рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів в частині деревини, заготовленої в порядку рубок головного користування) позиціями, що відображатимуть інформацію щодо:

- виду та діаметру лісової породи деревини, що вирубується, а також місцезнаходження лісової ділянки, на якій здійснюється вирубка такої породи;

- відомостей матеріально-грошової оцінки лісосіки, на якій лісокористувачами здійснюється використання лісових ресурсів,

- дозвільного документа, яким надається право лісокористувачам на використання лісових ресурсів;

2) новим додатком 17 «Кодифікатор видів спеціального використання лісових ресурсів», яким передбачено присвоїти окремий код для кожного виду спеціального використання лісових ресурсів.

Безліч переваг для бухгалтерів - єдине рішення LIGA360. Відповіді податкової, вебінари на "гарячі теми", розсилки з новинами та аналітикою, актуальні форми звітності. Замов LIGA360 прямо зараз, щоб зробити роботу зручнішою.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини