Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Чи можна згенерувати нові електронний підпис чи печатку, якщо термін дії попередніх ще не завершений – ДПС

Реклама

В Головному управлінні ДПС у Чернігівській області пояснюють, що згенерувати нові ключі кваліфікованого електронного підпису чи печатки до закінчення строку чинності кваліфікованих сертифікатів можливо:

- в представництвах Кваліфікованого надавача ЕДП ДПС, подавши заяву про зміну статусу кваліфікованих сертифікатів відкритих ключів та скасувавши діючі кваліфіковані сертифікати;

- дистанційно сформувавши нові кваліфіковані сертифікати за умов незмінності реєстраційних даних (ПІБ, адреса реєстрації місця проживання, код ЄДРПОУ організації тощо) та доступності особистого ключа виключно користувачу;

- за допомогою безкоштовного програмного забезпечення "ІІТ Користувач ЦСК-1" або скориставшись он-лайн сервісом Повторного (дистанційного) формування сертифікатів за електронним запитом на офіційному інформаційному ресурсі Кваліфікованого надавача ЕДП ДПС.

Бухгалтерська майстерність + інструменти LIGA360 = максимум ефективності. Контролюйте зміни законодавства, знаходьте алгоритми дій для роботи, зменште рутинне навантаження завдяки сервісам для бухгалтерів. Дізнайтеся більше переваг LIGA360 за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини