Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Відомості про об’єкта будівництва знову стали доступні у відкритому доступі – Мінцифри

Реклама

Дані з державної електронної системи у сфері будівництва (ЄДЕССБ) знову доступні у вільному доступі. Це один з найбільш популярних та затребуваних наборів на data.gov.ua - інформують в Мінцифри.

Вказана інформація була недоступна з початком війни в цілях безпеки. Проте Е-система будівництва продовжувала працювати, однак доступ до необхідних відомостей мали лише авторизовані користувачі - архітектори, інженери, працівники органів контролю та інші.

Після завершення консультацій з силовими органами визначено перелік інформації, яка не несе загрози національній безпеці.

Як результат - ці дані знову доступні для громадськості. Крім порталу data.gov.ua набори даних у сфері будівництва також доступні на порталі ЄДЕССБ.

Всі бажаючі знову можна переглядати:

- публічну мапу будівництва, де відображаються нещодавно видані дозволи на проведення будівельних робіт;

- відомості з конкретного об'єкта будівництва;

- інформацію про будівництва за адресами.

Інформація про деякі об'єкти будівництва залишається закритою з міркувань національної безпеки. та стане доступною для громадськості після завершення воєнного стану.

Брак інформації є ризикованим для бізнесу. Щоб уникнути цього, скористайтеся Business Help від LIGA360. Надайте вашим співробітникам - керівникам, юристам, бухгалтерам, HR - усю потрібну інформацію для ухвалення рішень. Тільки зараз на акційних умовах.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини