Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Декларування доходів за 2022 рік завершується 1 травня – ДПС

Реклама

1 травня 2023 року (включно) спливає граничний термін подання податкової декларації про майновий стан і доходи (далі - податкова декларація) за результатами 2022 року для фізичних осіб - платників податку, які відповідно до розділу IV ПКУ зобов'язані подати таку декларацію - нагадали в ДПС.

Варто зважати, що особи, які отримували протягом 2022 року іноземні доходи та у яких відсутні підтверджуючі документи щодо суми отриманого ними доходу з іноземних джерел та суми сплаченого ними податку в іноземній юрисдикції, мають право подати до контролюючого органу за своєю податковою адресою заяву про перенесення строку подання податкової декларації до 31 грудня 2023 року. При неподанні в установлений строк податкової декларації платник податків несе відповідальність, встановлену НКУ та іншими законами.

Зміни та нововведення щодо подання податкової звітності у 2023 році - знайдете у LIGA360:Бухгалтер. А модуль "Податки-2023" допоможе бути в курсі численних змін, що відбуваються цього року в податковому законодавстві України. Замовте свою LIGA360 прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини