Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Змінено Перелік територій, де ведуться бойові дії

4 травня 2023, 10:55
9145
0
Автор:
Реклама

Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України наказом від 25 квітня 2023 року №125 (до якого ще й внесено зміни наказом від 28.04.2023 р. №129) відкоригувало власний Перелік територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих Російською Федерацією.

Зміни, зокрема, торкнулися Бахмутської, Соледарської та Світлодарської міських територіальних громад. До Переліку додали с. Приміське Покровської сільської територіальної громади Нікопольського району.

Нагадаємо, що перелік територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих Російською Федерацією, затверджується Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій за погодженням з Міністерством оборони з урахуванням пропозицій відповідних обласних, Київської міської військових адміністрацій.

Ми вже повідомляли, що днями уряд збільшив на час війни посадові оклади окремих категорій держслужбовців у півтора і два рази. Йдеться про посадовців, які працюють у громадах з Переліку.

Шукаєш роз'яснення законодавчих норм для бухгалтерського обліку? Спробуй LIGA360. З будь-якого НПА можна перейти на пов?язані документи, як-то статті, роз?яснення держорганів, чи інші закони. Обирай вигідний тариф прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини