Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін розширив перелік об'єктів критичної інфраструктури з числа суб’єктів господарювання

11 травня 2023, 12:35
12377
0
Автор:
Реклама

Уряд постановою від 09 травня 2023 р. № 455 вніс зміни до переліку секторів критичної інфраструктури. Новачки - підприємства, сферою діяльності яких є виробництво ветеринарних препаратів, а також експлуатація елеваторів.

За словами першого заступника міністра аграрної політики та продовольства України Тараса Висоцького, боротьба з інфекційними захворюваннями тварин має безпосередній вплив на економіку держави. Основним фактором недопущення більшості хвороб тварин є профілактична вакцинація. Нестабільність епізоотичної ситуації в країні може призвести до значних економічних збитків, пов'язаних із зниженням приросту ваги с/г продуктивних тварин, їхньої загибелі та обмежень на торгівлю, як на внутрішньому, так зовнішньому ринках.

Він також підкреслив, що безперервна робота елеваторів необхідна для стабільного та рівномірного експорту базисної продукції і важлива у національно стратегічному забезпеченні продовольчим запасом. Читайте також "Держслужбовці та працівники критичної інфраструктури отримають одноразову допомогу 200-800 тисяч грн за шкоду внаслідок війни ".

Де читати про трудові зміни в умовах воєнного стану? У рішенні LIGA360:HR. Особливості найму і звільнення працівників, бронювання й війського обліку та інші актуальні питання. Замовте LIGA360 - дізнавайтеся першими про найважливіше.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини