Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін доповнив перелік керівників закладів освіти і педагогів, які мають право на збільшену щорічну відпустку

12 травня 2023, 09:15
2667
0
Автор:
Реклама

Постановою КМУ від 09 травня 2023 р. № 467 внесли зміни у додаток до Порядку надання щорічної основної відпустки тривалістю до 56 календарних днів керівним працівникам закладів та установ освіти, навчальних (педагогічних) частин (підрозділів) інших установ і закладів, педагогічним, науково-педагогічним працівникам та науковим працівникам.

Розділ «Заклади вищої освіти, заклади післядипломної освіти, заклади професійної (професійно-технічної) освіти» у додатку до Порядку доповнили новою позицією. Нею стала «Завідувач територіальних курсів цивільного захисту та безпеки життєдіяльності і його заступник, начальник (директор) навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності, його заступник». Для цієї категорії педагогів тривалість щорічної відпустки визначили у 42 календарні дні.

Де читати про трудові зміни в умовах воєнного стану? У рішенні LIGA360:HR. Особливості дистанційної роботи, найму і звільнення працівників, бронювання й війського обліку та інші актуальні питання. Замовте LIGA360 - дізнавайтеся першими про найважливіше.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини