Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін змінив умови грантів на розвиток садівництва, ягідництва та виноградарства

Реклама

Мінагрополітики повідомляє про схвалення Урядом Постанови від 23.05.2023 р. № 520, яка стосується порядку надання грантів для створення або розвитку садівництва, ягідництва та виноградарства.

Документ розширює перелік культур, які заплановані до посадки за рахунок грантів для створення або розвитку садівництва, ягідництва та виноградарства. Тепер дозволені ще шипшина і мигдаль.

Грантова підтримка для вирощування мигдалю буде поширюватись виключно на кілька областей: Одеську, Миколаївську, Херсонську, Запорізьку, Закарпатську, Кіровоградську та Донецьку.

Також сформовано перелік нормативно-правових документів для підтвердження одержувачем гранту створення нових робочих місць. Це такі документи: копія поданого до органів ДПС податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податків - фізичних осіб, і сум утриманого з них податку, а також сум нарахованого ЄСВ за останні звітні періоди.

Цим же рішенням визначений виключний перелік податків та зборів для моніторингу і фіксації повернення використаних бюджетних коштів суб'єктом господарювання: ЄСВ, податок на прибуток, ПДФО, ПДВ, єдиний податок та земельний податок.

Додатково переглядайте:

- Як діятиме звільнення з плати за землю із Переліку територій Мінреінтеграції: ДПС назвала умови;

- ДПС пояснила нові правила для пільг на нерухомість відповідно до Переліку територій Мінреінтеграції.

Отримай доступ до найповнішої інформаційної бази прямо сьогодні! Понад 1,7 млн нормативно-правових актів й аналітики, форми та бланки. Дізнайся ще більше переваг за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини