Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Без пільгового – НКРЕКП запропонувала затвердити з 1 червня новий тариф на електроенергію для населення

29 травня 2023, 11:55
3688
0
Автор:
Реклама

НКРЕКП офіційно внесла пропозиції щодо визначення з 1 червня 2023 року єдиного (без диверсифікації за обсягами споживання) тарифу на електроенергію для побутових споживачів на рівні 2,88 грн/кВт-год (з ПДВ) у рамках першого етапу коригування цін, передає Енергореформа. Про ініціативу йдеться у листі до Міненерго за підписом тво голови регулятора Руслана Кайдаша.

При цьому також регулятор наголошує, що єдиним дієвим способом стабілізації механізму ПСО залишається поступове приведення цін до ринкового рівня.

Як зазначає джерело Енергореформи в уряді, Кабмін буде розглядати цю пропозицію, і найімовірніше, підтримає її, на своєму засіданні найближчим часом.

Зараз тариф для населення становить 1,44 грн/кВт-год при місячному споживанні до 250 кВт-год, і 1,68 грн/кВт-год при споживанні більших обсягів електроенергії.

Не витрачайте час на пошук аналітики на різних ресурсах. Тепер усі видання LIGA ZAKON для бухгалтерів доступні у рішенні LIGA360. А ще ти можеш налаштувати свою стрічку професійних новин та обраних посилань для роботи. Замовляй LIGA360 прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини