Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Дозвільні документи на будівництво: на порталі Дія модернізували основні послуги

Реклама

На порталі Дія зробили зручнішими 3 основні будівельні послуги: тепер можна редагувати повідомлення і подати заяву ще швидше. Про це повідомило Мінцифри.

При отриманні будівельних послуг на порталі Дія користувачі зможуть вносити зміни в уже подане повідомлення, а більшість даних у заяві підтягуватимуться автоматично з Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва. Це прискорить подачу заяви і мінімізує технічні помилки.

То модернізовані такі послуги:

1. Повідомлення про початок будівельних робіт на підставі будпаспорта та повідомлення про зміну даних у зареєстрованому повідомленні.

2. Видача будівельного паспорта та внесення змін у виданий будівельний паспорт.

3. Декларація про готовність об'єкта до експлуатації на підставі будпаспорта.

Послуги на основі будівельного паспорта, який визначає вимоги до розміщення та будівництва будинків, - одні з найпопулярніших серед будівельних сервісів. На порталі Дія майже 40% від усіх заяв на отримання послуг з будівництва пов'язані саме із цим документом.

LIGA360 допомогає бізнесам зростати. Тільки зараз замовте до 10 робочих місць LIGA360 за фіксованою ціною 10000 грн/міс. на пів року. Отримайте доступ до високоякісної бізнес-інформації та зручних інструментів роботи, які необхідні вашим менеджерам, юристам, бухгалтерам та HR. Замовте прямо зараз.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини