Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Роботодавці отримали новий порядок надання інформації для працевлаштування осіб з інвалідністю

Реклама

Кабмін затвердив Порядок надання державній службі зайнятості інформації, необхідної для організації працевлаштування осіб з інвалідністю - інформує Т.Мельничук, представник КМУ у ВРУ,

Тож було внесено зміни до постанов КМУ від 31.01.2007 р. № 70 та від 11.02.2015 р. № 96. Водночас визнано такими, що втратили чинність:

- Порядок реєстрації підприємств, установ, організацій та фізичних осіб, що використовують найману працю;

- Порядок подання підприємствами, установами, організаціями та фізичними особами, що використовують найману працю, звітів про зайнятість і працевлаштування осіб з інвалідністю та інформації, необхідної для організації їх працевлаштування.

Із Держпраці знято повноваження із державного контролю за додержанням підприємствами, установами, організаціями, у тому числі підприємствами, організаціями громадських об?єднань осіб з інвалідністю, фізичними особами, які використовують найману працю, законодавства про зайнятість та працевлаштування осіб з інвалідністю в частині реєстрації у Фонді соціального захисту осіб з інвалідністю та подання звітів про зайнятість та працевлаштування осіб з інвалідністю.

Отримай доступ до найповнішої інформаційної бази прямо сьогодні! Понад 1,7 млн нормативно-правових актів й аналітики, форми та бланки. Дізнайся ще більше переваг за посиланням.

Додатково переглядайте:

- Працевлаштування осіб з інвалідністю: норматив у 2023 році діє!;

- Податкові пільги стосовно доходів працівників з інвалідністю: умови застосування.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини