Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Затверджено новий порядок визнання документів про професійне навчання держслужбовців

16 червня 2023, 13:10
340
0
Автор:
Реклама

Наказом Національного агентства України з питань державної служби від 28.04.2023 р. № 64-23 внесено зміни до низки наказів агентства. Зокрема, у новій редакції виклали Порядок визнання документів про професійне навчання (результатів професійного навчання).

Йдеться про процедуру визнання документів про професійне навчання (результатів професійного навчання) державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування (незалежно від джерел фінансування, які не заборонені законодавством і за рахунок яких здійснювалося професійне навчання).

Також затвердили зміни до Порядку нарахування кредитів ЄКТС за результатами професійного навчання. Зокрема, встановили, що нарахування кредитів ЄКТС за результатами підготовки за освітньо-професійною програмою для здобуття ступеня магістра за спеціальностями, необхідними для професійної діяльності на державній службі та службі в органах місцевого самоврядування, зокрема за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування» галузі знань «Публічне управління та адміністрування», здійснюється у рік присвоєння кваліфікації на підставі оригіналу диплома магістра.

Читайте всю бухгалтерську аналітику на єдиній платформі LIGA360. Отримайте доступ до видань Інтербух, БУХГАЛТЕР&ЗАКОН, Вісник МСФЗ. А ще налаштуйте стрічку новин з найпопулярніших онлайн-ресурсів. Придбайте прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини