Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Роботодавець може отримати компенсацію за працевлаштування працівника, який набув статусу ВПО після прийняття на роботу

10 липня 2023, 15:45
463
0
Автор:
Реклама

Фахівці Тернопільського обласного центру зайнятості повідомили що п. 1 постанови Кабміну від 06.06.2023 р. № 568 (чинна з 09.06.2023 року) визначено умови, механізм виплати та порядок використання коштів для надання роботодавцю компенсації витрат на оплату праці за кожну працевлаштовану особу з числа внутрішньо переміщених осіб (зокрема тих працівників, які отримали довідку про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи після працевлаштування) внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні.

Нагадаємо, що крім цього, змінено одну із умов надання роботодавцю компенсації витрат. Таку умову, як подання в установленому законодавством порядку податкової звітності за IV квартал 2021 р. або річної звітності за 2021 рік, замінено новою умовою - подання в установленому законодавством порядку податкової квартальної звітності або податкової річної звітності за останній звітний період на дату подання заяви на отримання компенсації витрат.

Відпустки, податки, звітність та зміни воєнного стану - за будь-якою актуальною темою для бухгалтера легко слідкувати з LIGA360. Читайте всі новини й аналітику на єдиній платформі. Спробуйте рішення LIGA360:Аналітика для бухгалтера прямо зараз.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини