Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Бізнес у період війни за декларативним принципом: законопроект пройшов перше читання

Реклама

Окремі ліцензії та дозволи замінять на декларативний принцип діяльності. Для цього Рада прийняла у першому читанні дерегуляційний законопроект № 7331 - інформує нардеп Я.Железняк.

Тож суб'єкти господарювання набуватимуть права на провадження окремих видів господарської діяльності у період воєнного (надзвичайного) стану на підставі подання до відповідних органів ліцензування, дозвільних органів та суб'єктів надання публічних послуг, декларації про провадження господарської діяльності без отримання документів дозвільного характеру, ліцензій або інших результатів надання публічних послуг, одержання яких передбачено законодавством.

Уряд визначатиме порядок подання декларації, перелік відомостей, які вносяться до декларації, та перелік видів господарської діяльності, які не можуть здійснюватися суб'єктами господарювання на підставі подання такої декларації.

Усі потрібні документи - в рішенні LIGA360. Обирайте з понад 1,8 мільйона НПА, аналітики, робочих кейсів та інших матеріалів. Замовте тестовий доступ за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини