Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як почнеться новий навчальний рік під час воєнного стану – постанова КМУ

31 липня 2023, 10:55
2590
0
Автор:
Реклама

28 липня 2023 року на черговому засіданні Кабінет Міністрів України ухвалив постанову «Про початок навчального року під час дії воєнного стану в Україні». Про це інформує МОН. Метою постанови є зменшення загроз життя і здоров'я здобувачів освіти та працівників закладів освіти у період дії воєнного стану через урегулювання питання організованого початку 2023/2024 навчального року.

Організація освітнього процесу залежить від конкретної безпекової ситуації в кожному населеному пункті. Обласні військові адміністрації і засновники закладів освіти в цих умовах повинні ухвалювати рішення, що необхідні для збереження життя та здоров'я населення.

Акт визначає тривалість навчального року, а також завдання обласним та Київській міській військовим адміністраціям щодо забезпечення його організованого початку спільно із засновниками закладів освіти залежно від безпекової ситуації. Більш детально повідомимо після появи тексту самої постанови.

Де читати про трудові зміни в умовах воєнного стану? У рішенні LIGA360:HR. Особливості дистанційної роботи, найму і звільнення працівників, бронювання й війського обліку та інші актуальні питання. Замовте LIGA360 - дізнавайтеся першими про найважливіше.

Читайте також:

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини