Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Гетманцев прокоментував ситуацію з блокуванням податкових накладних

30 серпня 2023, 14:05
1636
0
Автор:
Реклама

Як повідомив голова комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев, відбулася зустріч щодо блокування податкових накладних та роботи СМКОР з бізнес-омбудсменом, Мінфіном та ДПС. За твердженням команди бізнес-омбудсмена скарг на роботу СМКОР вочевидь поменшало.

Гетманцев написав: «Ситуація з блокуванням податкових накладних стабілізувалася. Це є результатом нашої спільної дев'ятимісячної роботи. Дякую всім за роботу!».

Окрему увагу на зустрічі звернули на необхідність популяризації серед платників можливості оскарження рішень регіональних комісій до центрального апарату ДПС. Наразі платники не користуються повною мірою механізмом попри його ефективність.

Бухгалтер знає всі відповіді - з LIGA360. Спробуй інформаційно-аналітичну платформу для пошуку робочих відповідей, актуальних експертних матеріалів та законодавчих новацій. Спробуй всі переваги прямо зараз, замовивши тестовий доступ.

Також огляд останніх змін для платників ПДВ читайте у коментарі - «Оновлене блокування ПН/РК: чергові «новації» від Уряду».

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини