Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

До святкових днів у КЗпП пропонують додати День подяки Богові

19 жовтня 2023, 16:58
558
0
Автор:
Реклама

У Верховній Раді одним з народних депутатів зареєстровано проект Закону про внесення змін до статті 73 Кодексу законів про працю України щодо встановлення святкового дня - День подяки Богові (№10152 від 16.10.2023).

Законопроектом пропонується внести зміни до статті 73 Кодексу законів пропрацю України, доповнивши перелік святкових днів і визначивши, що в останню неділю вересня в країні відзначається День подяки Богові

«Вибір цього дня у році для святкування Дня подяки Богові пояснюється традиційним для українського народу звичаєм збиратися разом після збору врожаю та дякувати Богові за родючість землі, зібраний з полів хліб та добробут кожної родини. У цей день кожний матиме особливу нагоду звернутися до Всевишнього з молитвою про очищення від гріхів і духовне зцілення, з подякою про добробут і добрі врожаї у нашій країні, з проханням про збереження миру, єдності та незалежності нашої держави», - йдеться у Пояснювальній записці до законопроекту.

Де читати про трудові зміни в умовах воєнного стану? У рішенні LIGA360:HR. Особливості найму і звільнення працівників, бронювання й війського обліку та інші актуальні питання. Замовте LIGA360 - дізнавайтеся першими про найважливіше.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини