Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Чи будуть у 2024 році підвищені податки – заява прем’єр-міністра

13 листопада 2023, 12:35
736
0
Автор:
Реклама

Програми підтримки бізнесу у 2024 році будуть продовжені. Про це зазначив Прем'єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання уряду 10 листопада. Прем'єр-міністр окремо наголосив, що податки для бізнесу порівняно з 2021 роком зростати не будуть: «Попри війну і всі складнощі, розуміємо, що маємо підтримати приватний сектор, бо це основа економіки».

«Продовжуємо успішні програми підтримки підприємців і запускаємо нові. 18 млрд грн піде на програму пільгових кредитів «5-7-9». Надання грантів на розвиток бізнесу - 1,4 млрд грн. Підтримка великих інвестиційних проектів - 3 млрд грн. Підтримка внутрішнього попиту на українські товари та послуги - 3 млрд грн. Компенсації витрат за гуманітарне розмінування земель - 2 млрд грн. Розвиток індустріальних парків - 1 млрд грн. Компенсація при купівлі техніки українського виробництва - 1 млрд грн», - сказав Денис Шмигаль. Також буде продовжена програма єОселя, яка стимулюватиме будівельний сектор.

Хочеш отримати мільйони корисних документів, що аналізуються вмить? Спробуй LIGA360. Найповніша база українського законодавства й аналітики, алгоритми дій у робочих ситуаціях. Якщо ви професійно працюєте з НПА, для ознайомлення з рішенням LIGA360 замовте тестовий доступ.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини