Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ДПС знову оновила Реєстр РРО – дозволено використовувати 78 моделей

15 листопада 2023, 14:10
1494
0
Автор:
Реклама

Наказом ДПС України від 08.11.2023 р. № 924 внесено зміни до наказу цього ж відомства від 21.12.2020 р. № 744, яким було затверджено Державний реєстр реєстраторів розрахункових операцій. Зміни передбачають викладення реєстру в новій редакції.

Традиційно Реєстр представлено у вигляді таблиці, яка складається з двох частин. Перша містить перелік моделей, дозволених до первинної реєстрації в органах ДПС. Друга частина включає перелік моделей, строк первинної реєстрації (дії сертифікатів відповідності) яких закінчився.

В новій редакції Держреєстру бачимо перелік з 212 моделей РРО. З-поміж них 78 - дозволено до первинної реєстрації. У попередній версії було 213 моделей, з яких 80 були дозволені до реєстрації.

У реєстрі податківці наводять щодо кожної моделі РРО таку інформацію: назва, версії внутрішнього програмного забезпечення, найменування та місцезнаходження заявника і виробника, строк первинної реєстрації в органах ДПС, дата та номер рішення про включення до Державного реєстру, також сфера застосування відповідного РРО.

Як новому ФОП бути впевненим у своїх рішеннях? З LIGA360:Підприємець. Тут знайдеш довідкову інформацію, роз'яснення держорганів, актуальні документи і законодавство. Більше переваг за посиланням.

Читайте також:

- Продаж товару з післяплатою через Нову Пошту й Укрпошту: чи застосовувати РРО/ПРРО

- Юрособа продає продукцію власного виробництва та надає супутні послуги: чи потрібен РРО/ПРРО?

- Заповнюємо заяву та реєструємо ПРРО

- POS-термінал не поєднано з РРО/ПРРО: чи обов'язкові в чеку рядки 11-18

- Покупець розраховується на поточний рахунок продавця через QR-код: чи потрібен РРО

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини