Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Оновлено План-графік податкових перевірок юросіб на 2023 рік

Реклама

На сайті ДПС 5 грудня оприлюднили оновлений план-графік проведення документальних планових перевірок платників податків на 2023 рік.

Цього разу зміни торкнулися лише Розділу IV «Документальні планові перевірки платників податків - юридичних осіб з питань правильності обчислення, повноти і своєчасності сплати податку на доходи фізичних осіб, військового збору та єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування».

До підприємства прийшли контролюючі органи? Знайте, як захистити бізнес правовим шляхом з ІТ-платформою LIGA360. Подробиці за посиланням.

За останньою версією план-графіку податківці все ще планують відвідати 976 юросіб та 85 фінустанов, постійних представництв та представництв нерезидентів, а заразом і 262 фізособи та провести 28 перевірок юросіб з питань правильності нарахування і сплати ПДФО, військового збору та ЄСВ.

Попередні оновлення оприлюднювали не так давно і стосувались вони Розділу І «Документальні планові перевірки платників податків - юридичних осіб» та Розділу ІІ «Документальні планові перевірки фінансових установ, постійних представництв та представництв нерезидентів».

Як дізнатися, чи є ваша компанія в плані-графіці перевірок на 2023 рік? Знайдіть досьє на LIGA360 - і відкрийте розділ "Перевірки". Спробуйте прямо зараз.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини