Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

До чого готуватися пенсіонерам, вчителям і лікарям у 2024 році — Денис Шмигаль

Реклама

У своєму телеграм-каналі Денис Шмигаль запевнив, що пенсії та зарплати вчителям і лікарям у 2024 році будуть виплачувати вчасно. Причому індексацію заплановано на березень, як це і передбачає закон.

Фінансування дефіциту бюджету 2024 року та макрофінансова ситуація, за словами Прем'єра, стали темою активних обговорень в останні дні. У 2024 році Україна потребує понад 37 млрд доларів зовнішнього фінансування.

Наразі, запевнив очільник Уряду, вже маємо домовленості з одинадцятьма державами про багаторічні програми фінансування. Маємо також програму розширеного фінансування з МВФ та підтримку інших міжнародних фінансових організацій.

Також 29 грудня 2023 року затвердили план Ukraine Facility для надання його Європейській комісії. Погодження фінальної версії плану відкриє для України доступ до фінансового ресурсу в 50 млрд євро на 4 роки, з яких 39 млрд євро буде спрямовано на забезпечення макрофінансової стабільності.

LIGA360:Органи влади - зручний інструмент для роботи кожного держслужбовця. Ефективний аналіз законодавства, перевірка компаній та фізосіб, новини й аналітика. Замовте доступ за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини