Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

20 лютого відбудеться повна блокада українського кордону польськими фермерами

14 лютого 2024, 09:11
1901
0
Автор:
Реклама

Польські фермери 20 лютого планують повністю заблокувати усі пункти пропуску на польсько-українському кордоні. Про це йдеться в заяві польської аграрної “Солідарності”.

Як відомо, 9 лютого “Солідарність” оголосила 30-денний загальний страйк фермерів, який виливається в цинічне перешкоджання українським перевізникам, велетенські незручності на кордоні і навіть варварське знищення українського зерна.

“20 лютого в межах 30-денного загального страйку фермерів оголошуємо, що всі протестні дії концентруватимуться на повній блокаді всіх прикордонних пунктів між Польщею та Україною та акціях протесту на місцях”, - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що в межах акції протесту блокуватимуться не тільки прикордонні пункти, а й комунікаційні вузли та під'їзди до залізничних станцій, де здійснюється завантаження.

13 лютого польські фермери розпочали блокування руху біля пункту пропуску «Корчова», що навпроти українського - «Краківець». Про це повідомила Держприкордонслужба. Раніше польські фермери обмежили рух автодорогами, які ведуть через пункти пропуску «Зосін-Устилуг» та «Долгобичув-Угринів» і знову заблокували «Шегині».

Відчуйте силу інформації на вашому боці - з LIGA360 PRO. Експертна аналітика допоможе знайти правильний алгоритм дій для керівника, юриста, бухгалтера чи комплаєнс-офіцера. Замовте доступ за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини