Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ФОП змінив прізвище: чи подавати повторно повідомлення за ф. 20-ОПП

Реклама

Контролери, керуючись ст. 65 - 66 ПКУ, беруть на облік та вносять зміни до облікових даних ФОПів на підставі відомостей з ЄДР, наданих згідно із Законом «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань» від 15.05.2003 р. № 755-IV.

Тому, якщо відбулися зміни у відомостях про об'єкт оподаткування (зміна типу, найменування, місцезнаходження, виду права або стану об'єкта оподаткування) платнику потрібно подати Повідомлення про об'єкти оподаткування або об'єкти, пов'язані з оподаткуванням або через які провадиться діяльність за формою № 20-ОПП з оновленою інформацією.

Тобто, інформують в Головному управлінні ДПС в Івано-Франківській області, при зміні прізвища ФОПу необхідно внести відповідні зміни до ЄДР у порядку, встановленому Законом № 755-IV.

Підприємцям важливо бути впевненими в контрагентах. LIGA360:Підприємець надасть повне досьє компаній та фізосіб з державних реєстрів. Перевіряй потенційних партнерів на наявність у санкційних списках, токсичні зв'язки з рф/рб, відкриті провадження тощо. Замовляй за посиланням.

Варто ознайомитись:

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини