Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ДПС змінила План-графік планових перевірок

28 травня 2024, 08:55
415
0
Автор:
Реклама

ДПС вчергове внесла зміни до Плану-графіку проведення документальних планових перевірок платників податків. Цього разу зміни торкнулися розділу І, який фіксує перевірки юросіб, та розділу ІІ, де названо планові перевірки фінустанов, постійних представництв та прежставництв нерезидентів.

Таким чином, зараз у числі тих, до кого податківці планують прийти на перевірку опинилися 2082 підприємства, установи та організації (більше на 50, ніж у попередній версії графіку). З числа фінустанов перевірити повинні 174 особи (на 1 більше, ніж раніше).

Розділи ІІІ (планові перевірки фізосіб) та IV (перевірки щодо ПДФО, військововму збору та ЄСВ) наразі змін не зазнали.

У LIGA360 ви можете встановити План-графік проведення документальних планових перевірок платників податків на 2024 рік на моніторинг - і будете отримувати сповіщення на e-mail, як тільки з'являються зміни. Перевірити, чи є ваша компанія у Плані-графіку, можна у досьє в LIGA360. Розділ “Мистецтво оборони” допоможе правильно підготуватися до перевірок, і захистити ваш бізнес. Функції доступні лише в платних тарифах LIGA360. Замовте презентацію для вашої компанії.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини