Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Розширюють компетенцію територіальних органів Держпраці

Реклама

Законотворці внесли зміни до Порядку розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань та аварій на виробництві.

Тарас Мельничук, представник КМУ у ВРУ, повідомив, що автори змінили підхід до збору та передачі інформації про випадки гострих та хронічних професійних захворювань (отруєнь) для автоматизованої системи обліку та аналізу гострих та хронічних професійних захворювань (отруєнь).

Це зроблено для того, щоб надати можливість територіальним органам Держпраці безпосередньо вносити відповідну інформацію до електронної інтегрованої системи спостережень за захворюваннями, в тому числі гострими та хронічними професійними захворюваннями (отруєннями), яку використовують для ведення автоматизованої системи обліку та аналізу гострих та хронічних професійних захворювань (отруєнь).

Відчуйте силу інформації на вашому боці - з LIGA360 PRO. Експертна аналітика допоможе знайти правильний алгоритм дій для керівника, юриста, бухгалтера чи комплаєнс-офіцера. Замовте доступ за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини