Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

До 20 червня треба повідомити ТЦК про автомобілі та техніку підприємства

14 червня 2024, 17:05
3038
0
Автор:
Реклама

Керівники підприємств, установ та організацій подають щороку до 20 червня територіальним центрам комплектування та соціальної підтримки інформацію про наявність транспортних засобів і техніки, їх технічний стан. Також надається інформація про громадян, які працюють на підприємствах, в установах та організаціях на таких транспортних засобах і техніці.

Інформацію слід подавати за формою згідно з додатком 1 до Положення про військово-транспортний обов'язок. Це передбачено п. 15 указаного Положення.

Також інформація про наявність водних транспортних засобів та їх технічний стан подається за формою та у порядку, що встановлені Міноборони разом з Мінінфраструктури. Щоправда, наразі такий акт не був оприлюднений.

Зверніть увагу, що ігнорування обов'язку повідомляти ТЦК про автомобілі підприємства чи запізнення з його виконанням загрожує притягненням до адміністративної відповідальності. За таке порушення передбачено штраф для посадових осіб органів державної влади, органів місцевого самоврядування, юридичних осіб та громадських об'єднань у розмірі від 34000 до 59500 грн (ч. 3 ст. 210-1 КпАП).

До речі, до 20 червня до ТЦК повідомляють про зареєстровані транспортні засоби і техніку ще й органи Державної служби з безпеки на транспорті та інспекції державного технічного нагляду місцевих держадміністрацій.

Як зручніше опрацьовувати великі масиви законодавчої інформації? Всі потрібні інструменти надасть LIGA360. Найповніша база НПА та судової практики з можливостями аналізу. Дізнайтеся більше переваг за посиланням.

Читайте також «Чи можна звільнити працівника без військово-облікового документа».

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини