Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мінфін змінив Порядок повернення коштів, помилково або надміру зарахованих до бюджету

14 червня 2024, 09:50
660
0
Автор:
Реклама

Мінфін наказом від 28.05.2024 р. № 262 вніс зміни до Порядку повернення (перерахування) коштів, помилково або надміру зарахованих до державного та місцевих бюджетів. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування, станом на 13 червня ще не був оприлюднений.

Окрім технічних правок, у Порядку передбачають, що заява про повернення (перерахування) коштів з бюджету в електронній формі подається з обов'язковим накладанням електронного підпису платника або уповноваженої особи, що базується на кваліфікованому сертифікаті електронного підпису, відповідно до вимог Закону України "Про електронну ідентифікацію та електронні довірчі послуги".

До заяви одночасно подається копія:

- платіжної інструкції, яка підтверджує перерахування коштів до бюджету,

- судового рішення, засвідчена належним чином (у разі повернення судового збору (крім помилково зарахованого) та грошового стягнення за адміністративні правопорушення),

- документа, що підтверджує відповідні повноваження уповноваженої особи, засвідчена належним чином.

Нова LIGA360 змінює підходи в роботі з інформацією. Відтепер всі джерела даних в єдиному комплексному продукті: законодавство, судові рішення, аналітика, реєстри, санкційні списки та медіа. Замов індивідуальну презентацію прямо зараз.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини