Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Оновили Перелік територій бойових дій або ТОТ — наказ Мінреінтеграції

Реклама

Мінреінтеграції змінило Перелік територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих російською федерацією своїм наказом від 25.06.2024 р. № 170.

Перелік, нагадаємо, був затверджений наказом Міністерства від 22.12.2022 р. № 309 і постійно актуалізується.

Зміни, що вносяться, стосуються територіальних громад Донецької області.

Наказ набере чинності з дня офіційного опублікування. Станом на 01 липня його ще не опублікували.

Важливо, що відповідно до абз. 2 пп. 69.14 підрозд. 10 розд. XX «Перехідні положення» ПКУ, з 1 січня 2023 року, за земельні ділянки, що розташовані на територіях активних бойових дій або на ТОТ України, які включені до Переліку територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих рф, плату за землю не нараховують та не сплачують. Йдеться про період з першого числа місяця, в якому визначили щодо відповідних територій дату початку активних бойових дій або тимчасової окупації, і до останнього числа місяця, в якому було завершено активні бойові дії або тимчасова окупація на цій території.

Нова LIGA360 змінює все! Єдиний продукт для всієї компанії. Виявляє правові, партнерські, фінансові, санкційні, репутаційні ризики. Допомагає приймати аргументовані рішення, використовуючи силу інформації на 360. Замов презентацію для своєї компанії.

Читайте також:

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини