Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Пільгове повідомлення ПФУ про рух кадрів для бронювання продовжили до 1 серпня

22 липня 2024, 13:05
1811
0
Автор:
Реклама

Як ми вже повідомляли, Пенсійним фондом реалізовано можливість подання роботодавцями в режимі реального часу відомостей про прийняття працівника на роботу, його переміщення з одного структурного підрозділу до іншого, переведення на іншу постійну посаду, звільнення, поновлення на роботі, тимчасове припинення, або відновлення дії трудового договору через особистий кабінет страхувальника на вебпорталі електронних послуг ПФУ. Дана вимога визначена Постановою №650 (набрала чинності 8 червня 2024 року) та необхідна для бронювання військовозобов'язаних під час воєнного стану.

Раніше стверджувалося, що подання відомостей про рух кадрів за період з 8 червня по 14 липня можливе в будь-який час по 14 липня включно. Надалі мала запрацювати норма про подання даних не пізніше наступного дня.

Утім, Головне управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області інформує, що відомості про трудові відносини з працівниками, що мали місце в період з 08.06.2024 року по теперішній час, роботодавці можуть подати до завершення апробації запровадженого на вебпорталі електронних послуг Фонду в кабінеті страхувальника нового сервісу до 01.08.2024 року.

Ну а після 1 серпня можна буде подати відомості про рух кадрів, які відбулись, лише не пізніше, ніж протягом наступного дня після настання відповідної події.

Нова LIGA360 змінює все! Підсилюй роботу бухгалтера використанням комплексної інформації. Податкові нововведення та їх застосування у роботі, запобігання податковим ризикам. Дізнайся деталі, замовивши презентацію саме для тебе.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини