Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Оновлено Перелік ТОТ та територій бойових дій — Мінреінтеграції

Реклама

Мінреінтеграції вкотре оновило Перелік територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих російською федерацією, своїм наказом від 18.07.2024 № 204.

Перелік, нагадаємо, був затверджений наказом Міністерства від 22.12.2022 року № 309 і постійно актуалізується.

Зміни, що вносяться у липні, стосуються територіальних громад Донецької та Харківської областей.

Скористайся найгарячішою пропозицією - Summer program від LIGA ZAKON! Знижка на оновлену версію LIGA360 для нових клієнтів LIGA ZAKON. Отримай ефективні інструменти для контролю бізнес-ризиків й ухвалення рішень. Забезпеч всю команду інформацією, і економ більше з кожною додатковою ліцензією.

Зазначимо, що відповідно до абз. 2 пп. 69.14 підрозд. 10 розд. XX «Перехідні положення» ПКУ, з 1 січня 2023 року, за земельні ділянки, що розташовані на територіях активних бойових дій або на ТОТ України, які включені до Переліку територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих рф, плату за землю не нараховують та не сплачують. Мова про період з першого числа місяця, в якому визначили щодо відповідних територій дату початку активних бойових дій або тимчасової окупації, і до останнього числа місяця, в якому було завершено активні бойові дії або тимчасова окупація на цій території.

Відкрийте законодавство на 360! Спробуйте нову LIGA360 з інноваційними зв?язками документів. До кожного НПА - знайдуться пов?язані закони, судові рішення, практичні ситуації та аналітичні документи. Замовте презентацію для своєї компанії.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини