Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Органи місцевої влади почали перевірку адрес усіх будівель і споруд

5 серпня 2024, 10:55
161
0
Автор:
Реклама

Органи місцевого самоврядування розпочали верифікацію адрес в Єдиному державному реєстрі адрес (ЄДРА). Ключова мета полягає в систематизації адресної інформації та створенні єдиного достовірного джерела адресних даних, де кожен населений пункт, кожна вулиця, будівля чи споруда матимуть унікальний ідентифікатор і єдину правильну назву.

Верифікація складається з кількох кроків:

  • верифікація назв вулиць;

  • додавання геометрії вулиць;

  • додавання історичних та синонімічних назв вулиць;

  • додавання документів, що підтверджують існування адрес;

  • верифікація номерів адрес (будівлі);

  • в подальшому буде здійснено і верифікацію приміщень.

Дані з Адресного реєстру мають велике значення для забезпечення взаємодії між інформаційними системами на різних рівнях управління та розв'язують проблему зменшення помилок в державних системах щодо адрес. ЄДРА також сприятиме зменшенню можливості шахрайства щодо прав власності на нерухомість.

Адресний реєстр є одним із базових реєстрів. Нараз профільні експерти працюють над впровадженням Реєстру, каже Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України.

Скористайся найгарячішою пропозицією - Summer program від LIGA ZAKON! Знижка на оновлену версію LIGA360 для нових клієнтів LIGA ZAKON. Отримай ефективні інструменти для контролю бізнес-ризиків й ухвалення рішень. Забезпеч всю команду інформацією, і економ більше з кожною додатковою ліцензією.

Читайте також:

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини