Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Для яких споживачів не діятимуть графіки вимкнень електрики – Прем’єр-міністр

9 серпня 2024, 09:15
359
0
Автор:
Реклама

Уряд під час засідання 6 серпня ухвалив постанову, за якою для споживачів, що використовують не менше 80% електроенергії власного виробництва, не діятимуть графіки вимкнень. Про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль. За його словами, таким чином держава стимулює енергетичну автономію бізнесу.

Глава уряду зауважив, що для забезпечення належного рівня підготовки до зимового періоду, держава запровадила пакет програм і заходів для прискорення розбудови децентралізованої генерації. «Це кредити бізнесу і громадянам на створення альтернативної енергетики, безмитне ввезення енергообладнання, спрощення бюрократичних процедур для запуску генераційних установок. Продовжуємо цю роботу в постійному режимі», - підкреслив Денис Шмигаль.

Прем'єр-міністр відзначив, що росія і далі атакує енергетичну інфраструктуру України. Щоденно наші підстанції та лінії електропередачі перебувають під ворожими обстрілами. Очільник Уряду подякував українським енергетикам, що в таких складних умовах здійснюють поточні ремонти й готують енергосистему до наступного опалювального сезону.

Скористайся найгарячішою пропозицією - Summer program від LIGA ZAKON! Знижка на оновлену версію LIGA360 для нових клієнтів LIGA ZAKON. Отримай ефективні інструменти для контролю бізнес-ризиків й ухвалення рішень. Забезпеч всю команду інформацією, і економ більше з кожною додатковою ліцензією.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини