Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Для отримання в податковій ліцензії з 1 січня 2025 року – нова обов’язкова умова

13 серпня 2024, 10:10
298
0
Автор:
Реклама

Ми вже розповідали, що з 27 липня 2024 року набрав чинності Закон України від 18 червня 2024 року № 3817-IX «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, спиртових дистилятів, біоетанолу, алкогольних напоїв, тютюнових виробів, тютюнової сировини, рідин, що використовуються в електронних сигаретах, та пального». З 1 січня 2025 року набере чинності розділ VII «Ліцензування» Закону згідно з п. 1 розділу XII «Прикінцеві положення» Закону.

Головне управління ДПС у Львівській області інформує, що відповідно до пункту 1 статті 42 «Право на отримання ліцензії» розділу VII Закону ліцензії на право провадження відповідного виду господарської діяльності надаватимуться за таких умов:

1) реєстрації або взяття на облік суб'єкта господарювання у податкових органах;

2) повідомлення таким суб'єктом господарювання про об'єкти оподаткування і об'єкти, пов'язані з оподаткуванням, через які здійснюватиметься відповідний вид ліцензійної діяльності, відповідно до вимог п. 63.3 ПКУ;

3) проходження електронної ідентифікації онлайн в електронному кабінеті з дотриманням вимог Закону України «Про електронну ідентифікацію та електронні довірчі послуги» і здійснення листування з контролюючим органом через електронний кабінет відповідно до прийнятої контролюючим органом заяви про бажання отримувати документи через електронний кабінет.

Підсилюй роботу бухгалтера використанням комплексної інформації. Консультаційні, аналітичні та довідкові статті для різних бізнес-ситуацій - у новій LIGA360. Замов персональну презентацію менеджера.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини