Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уряд підтримав зміни до постанови щодо бронювання працівників інтернет-провайдерів та мобільних операторів

21 серпня 2024, 12:35
361
0
Автор:
Реклама

Великі інтернет-провайдери та мобільні оператори зможуть забронювати всіх працівників - уряд підтримав зміни до постанови. Аварійні бригади провайдерів та операторів відновлюють телеком-інфраструктуру, щоб попри знеструмлення й обстріли в українців був зв\язок та інтернет.

"Компанії зможуть забронювати працівників бригад, щоб ви й надалі залишалися на зв'язку. Ключове, що в компаній має бути статус критично важливого підприємства й вони повинні виконувати вимоги НЦУ [Національного центру оперативно-технічного управління мережами телекомунікацій]". - каже Михайло Федоров, віцепрем'єр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій, міністр цифрової трансформації.

"Президент поставив завдання стабілізувати мобільний зв'язок та інтернет під час знеструмлень, рішення про бронювання працівників - один із необхідних кроків. Знеструмлення не повинні впливати на базові життєві потреби людей", - додав посадовець.

Підсилюй роботу бухгалтера використанням комплексної інформації. Нова LIGA360 - аналітика, роз'яснення, відповіді на питання, законодавча, судова, реєстрова та договірна інформація в єдиному рішенні. Замов презентацію прямо зараз.

Читайте також «Нові правила бронювання-2024 від А до Я: аналізуємо постанову КМУ №650 ».

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини