Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ПФУ назвав середню зарплату за другий квартал 2024 року

2 вересня 2024, 11:00
1323
0
Автор:
Реклама

Затвердили показники середньої заробітної плати за другий квартал 2024 року, з якої сплачено страхові внески та яка враховується для обчислення пенсії. Такий розрахунок показників середньої заробітної плати (доходу) в Україні, з якої сплачено страхові внески, здійснюється Пенсійним фондом України за інформацією Державної податкової служби України, наданою в порядку міжвідомчого обміну.

До зазначеної інформації, зокрема, належать дані звітності страхувальників про заробітну плату (дохід), на яку нараховується єдиний внесок, та середньооблікову чисельність штатних працівників, зайнятих на підприємствах, в установах і організаціях усіх форм власності та у фізичних осіб - підприємців та у осіб, які провадять незалежну професійну діяльність.

Отже, середня зарплата складала у квітні 2024 року становила 16 847,98 грн, у травні - 17 178,87 грн, у червні - 18 806,63 грн.

Нагадаємо, що раніше було названо середню заробітну плату за перший квартал року.

Нова LIGA360 допоможе у сезон відпусток-2024. Понад 1,2 тис. консультацій експертів за темою, 70 релевантних кейсів для бухгалтерів і кадровиків + моніторинг змін, калькулятор відпусток, щоденні новини. Оцініть переваги на персональній презентації від менеджера.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини