Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Передача частини функцій Держпраці іншим органам – законопроєкт готовий до прийняття

4 вересня 2024, 14:40
163
0
Автор:
Реклама

Комітетом з питань екологічної політики та природокористування підготовлено для розгляду Верховною Радою України у другому читанні законопроєкт про внесення змін до деяких законів України щодо розмежування повноважень центральних органів виконавчої влади у сферах промислової безпеки, охорони праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, державного гірничого нагляду, державного нагляду та контролю за додержанням законодавства про працю та зайнятість населення (реєстр. №9219) з урахуванням поправок і пропозицій суб'єктів права законодавчої ініціативи.

Метою законопроєкту визначено розмежування відповідних політик одна від одної, що дозволить здійснити перерозподіл та оптимізацію функцій між відповідними центральними органами виконавчої влади, перерозподіл завдань між ними.

Нагадаємо, що раніше ми вже розповідали про цілі цього законопроєкту. Він передбачає, що частина функцій Держпраці перейде до інших органів влади.

Під час підготовки до другого читання до законопроєкту було подано 73 пропозиції і поправки, з яких Комітетом враховано - 55, враховано частково - 7, відхилено - 11.

За результатами розгляду Комітет рекомендує Верховній Раді України законопроєкт №9219 прийняти в другому читанні та в цілому як Закон.

Зміни підхід щодо інформаційної безпеки у своїй компанії. Комплексно відстежуй всю необхідну інформацію в одному продукті LIGA360. Замов презентацію сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини