Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Бронювання працівників філій тепер можливе на порталі Дія

13 вересня 2024, 09:45
746
0
Автор:
Реклама

Мінагрополітики зробило оголошення для критично важливих для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період підприємств. Відомство інформує, що врегульовано питання бронювання через портал ДІЯ військовозобов'язаних працівників відокремлених підрозділів (філій) критично важливих підприємств.

З метою включення відокремлених підрозділів (філій) критично важливого підприємства до Єдиного переліку органів державної влади, інших державних органів, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій для бронювання військовозобов'язаних працівників пропонують звертатися до Відділу з питань мобілізаційної роботи за тел. (044) 363-05-47. Зрозуміло, що йдеться про підприємства АПК.

Нагадаємо, що через портал Дія можна у відповідному розділі подати списки військовозобов'язаних працівників на бронювання, якщо ваша компанія визнана критично важливою для забезпечення потреб Збройних Сил, інших військових формувань або для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення. Подання заяви займає біля 10 хвилин, термін опрацювання - до 1 доби, вартість - безоплатно. Ми вже розповідали про оновлення правил бронювання та наводили алгоритм бронювання через портал Дія.

Для такої реєстрації підприємство повинно мати статус критично важливого та бути внесеним в Єдиний перелік органів державної влади, інших державних органів, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій для бронювання військовозобов'язаних.

“Гарячі” питання військового обліку для юристів, бухгалтерів, кадровиків та всіх фахівців компанії! З новою LIGA360 зможете без проблем знайти інформацію та контролювати зміни щодо перевірок ТЦК, бронювання працівників та військового обліку на підприємстві. Замовте персональну презентацію прямо зараз.

Читайте також «Нові правила бронювання-2024 від А до Я: аналізуємо постанову КМУ №650 ».

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини