Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

"БУХГАЛТЕР & ЗАКОН" виходитиме двічі в тиждень

23 квітня 2012, 12:45
325
1
Реклама

Сьогодні ви отримали 150-й номер тижневика "БУХГАЛТЕР & ЗАКОН"який виходить упродовж майже трьох років. Багато це або мало? В порівнянні з окремими спеціалізованими бухгалтерськими виданнями, існуючими вже більше десятка років, деяким наш ресурс може здатися просто немовлям.

Проте це немовля швидко росте, багато в чому завдяки вам, наші дорогі читачі. Адже економічні реформи, зміни в законодавстві - відмінний привід не лише глибоко вивчити природу цих процесів, але і донести усю отриману і аналітично оброблену інформацію до її безпосередніх користувачів, зокрема, до бухгалтерів. Оскільки основне завдання нашого видання - завжди бути і залишатися вашим надійним практичним помічником у світі бухгалтерського і податкового обліку, то досягти цього можна тільки постійно удосконалюючись і розвиваючись. До чого ми і прагнемо.

До того ж весна по праву вважається часом змін, в стороні від яких ми не хочемо залишатися. В зв'язку з цим звертаємо вашу увагу на те, що починаючи з наступного номера, ми частіше зустрічатимемося з вами. З 26 квітня електронне видання "БУХГАЛТЕР & ЗАКОН" міняє періодичність виходу. Тепер ми виходитимемо двічі в тиждень : щопонеділка і четвергам.

Це викликано бажанням розділити інформацію, яка за визначенням "служить поживою для розуму" на дві частини, що дозволить уважніше, повноцінно, неспішно і із смаком знайомитися з матеріалами кожного номера.

В понеділок вашій увазі ми пропонуємо аналітичні статті, присвячені актуальним аспектам оподаткування і бухгалтерського обліку, огляд законів і нормативно-правових актів, що мають важливе і безпосереднє відношення до обліку господарських операцій суб'єктів підприємництва.

В четвер вас чекають відповіді на злободенні і актуальні питання на самі різні теми з області бухгалтерського обліку і оподаткування юридичних і фізичних осіб, документи з практичними рекомендаціями по їх застосуванню від авторів тижневика "БУХГАЛТЕР & ЗАКОН"інші необхідні для роботи матеріали.

У рамках поставленого завдання у нас є немало цікавих задумок, нових ідей і свіжих напрацювань. Зокрема, ми міняємо рубрикатор, щоб ви без особливих зусиль могли знайти будь-які публікації на теми, що цікавлять вас, розширюємо тематику матеріалів, завдяки чому наш тижневик стане ще привабливішим для різних категорій суб'єктів господарювання.

Сподіваємося, усі ці нововведення зроблять наше обопільне спілкування максимально приємним і корисним для усіх.

Тепер що стосується сьогоднішнього номери. Головною його темою сталі важливі аспекти визначення прибутків і витрат в цілях розрахунку об'єкту оподаткування на прибуток.

Також в контексті цієї теми ми приділили увагу такому питанню, як можливість використання в податковому обліку прискорених методів амортизації, прийнятих у бухгалтерському обліку.

Як завжди, вашій увазі пропонуються відповіді на актуальні питання, що поступили від користувачів систем ЛІГА :ЗАКОН і багато інших корисних аналітичних матеріалів.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини