Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

"БУХГАЛТЕР & ЗАКОН" відкриває цикл статей про особливості формування собівартості різних послуг

30 липня 2012, 12:57
285
0
Реклама

Новим номером видання "БУХГАЛТЕР & ЗАКОН" ми відкриваємо цикл статей, в яких розглядатимемо особливості формування собівартості різних послуг.

Як говорив один з героїв до/ф "Чародії": "Сфера послуг не має кінця: вона нескінченна, як Всесвіт". Сформулювати які-небудь загальні рекомендації по формуванню собівартості послуг досить складно із-за їх різноманітності. Виходячи з того, що кожен вид послуг настільки індивідуальний, приступати до формування їх собівартості слід окремо, з урахуванням галузевої специфіки.

У статті "Формування собівартості послуг", яку ми пропонуємо вашій увазі сьогодні, йдеться про загальні принципи формування прибутків і витрат, пов'язаних з наданням послуг. У тому числі про правила аналітичного обліку виробничих витрат на них.

Суб'єктам ВЭД може згодитися стаття "Облік надмірно отриманої суми інвалюти від замовника-нерезидента", в якій розглядаються варіанти віддзеркалення в обліку таких сум.

Як завжди в номері розміщені відповіді на актуальні питання наших читачів. Зокрема, відповідь на питання: чи "Можна витрати на службове відрядження сплатити по безналу турфірмі"?.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини