Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Минсоцполитики роз'яснило порядок затвердження штатного розкладу

1 серпня 2012, 10:40
385
0
Реклама

Минсоцполитики в ході розгляду питання про затвердження штатного розкладу повідомило наступне.

Працівник приймається на роботу (посада), яка включена в штатний розклад підприємства, для виконання певної роботи (функцій) по конкретній кваліфікації, професії, посаді.

Чинним законодавством передбачено, що кількість працівників кожної професії (кваліфікації) в штатному розкладі визначається з розподілом штатних одиниць по структурних підрозділах.

Штатний розклад - це документ, що встановлює для підприємства структуру, штати і посадові оклади працівників. Воно містить найменування посад, чисельність персоналу і оклади по кожній посаді.

Прийняття і твердження керівником підприємства штатного розкладу здійснюються шляхом видання наказу, що визначає кількість працівників кожної професії з розподілом штатних одиниць по структурних підрозділах підприємства.

Наказ, що затверджує штатний розклад, оформляється з дотриманням усіх вимог до організаційно-розпорядливої документації відповідно до Національного стандарту, затвердженого наказом Держспоживстандарту від 07.04.2003 р. № 55. Він також повинен мати усі необхідні реквізити, зокрема: назву підприємства і вид документу, дату, реєстраційний номер, заголовок і текст, підпис.

Гриф узгодження розташовується нижче за підпис і складається із слова ПОГОДЖЕНО (без лапок), найменування посади особи, з якою узгоджується документ (включаючи найменування підприємства), особистого підпису, ініціалів і прізвища, дати узгодження (лист від 22.03.2012 р. № 42/06/186-12).

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини