Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Повідомлення про зміни в трудових відносинах: чи можна відмінити подання

Реклама

ПФУ забезпечив технічну можливість органам державної влади, іншим державним органам, органам місцевого самоврядування, підприємствам, установам та організаціям, які є критично важливими для забезпечення потреб Збройних Сил, інших військових формувань в особливий період, підприємствам, установам та організаціям, які є критично важливими для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період, подавати ПФУ через вебпортал електронних послуг ПФУ в електронній формі відомості, зазначені у п. 5 постанови КМУ «Деякі питання бронювання військовозобов'язаних під час воєнного стану» від 05.06.2024 р. № 650.

Тобто страхувальник (роботодавець) або працівник страхувальника, який має право перегляду та введення відомостей про трудові відносини працівників страхувальника, в кабінеті страхувальника може подати відомості про:

  • прийняття працівника на роботу;

  • переміщення його з одного структурного підрозділу до іншого або переведення на іншу постійну посаду або роботу;

  • звільнення;

  • поновлення на роботі;

  • тимчасового припинення/відновлення дії трудового договору.

Для цього в кабінеті страхувальника передбачено пункт меню Комунікації з ПФУ/Відомості про трудові відносини (оперативне подання інформації)/Повідомлення про зміни в трудових відносинах.

Посадовці ПФУ звернули увагу, що наразі не передбачена можливість вносити зміни, скасовувати або видаляти подані страхувальником засобами вебпорталу фонду повідомлення про зміни в трудових відносинах.

Кадровый учет для вашего бизнеса - без забот, с новой LIGA360! Получите аналитику и пошаговые алгоритмы действий в случае увольнения, принятия сотрудников на работу или начисления отпускных. Закажите персональную презентацию прямо сейчас.

Советуем прочесть:

Оставьте комментарий
Войдите чтобы оставить комментарий
Войти
Подпишитесь на рассылку
Главные новости и аналитика для вас по будням
Похожие новости