Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В 15 областях реорганізовано управління ПФУ

25 серпня 2018, 14:00
3618
0
Реклама

На засіданні Уряду 22 серпня прийнято постанову Кабміну "Деякі питання функціонування органів Пенсійного фонду України".

Нею передбачено реорганізацію територіальних органів ПФУ в п'ятнадцяти областях шляхом приєднання управлінь ПФУ в районах, містах, районах у містах та об'єднаних управлінь до головних управлінь ПФУ в областях.

Також не обійшлось без скорочення граничної чисельності працівників територіальних органів ПФУ на 1372 особи, у тому числі державних службовців - на 1321 особу.

Які повноваження в частині контролю закріплено за ПФУ. За якими критеріями оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування та визначається періодичність проведення планових заходів дізнайтесь тут.

Для отримання безкоштовного доступу протягом 72 годин до аналітики інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН скористайтеся ТЕСТОВИМ доступом до сервісу та оцініть всі переваги послуг, що надаються.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку в Facebook щоб завжди залишатися в курсі актуальних бухгалтерських подій

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини