Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Довідку щодо прогнозованого обсягу нафтопродуктів хімвиробникам подавати більше не потрібно

16 жовтня 2018, 16:30
175
0
Реклама

Для виробників хімічної продукції скасовано вимоги стосовно подання до контролюючих органів довідки векселедавця щодо прогнозованого обсягу нафтопродуктів та/або речовин, які планується отримати від підприємства-виробника або ввезти на митну територію України.

Відповідні зміни до Порядку випуску, обігу та погашення податкових векселів, які видаються до отримання або ввезення на митну територію України нафтопродуктів та/або речовин, що використовуються як компоненти моторних палив, для використання як сировини для виробництва в хімічній промисловості Уряд уніс своєю постановою № 826.

Підставою для скасування зазначеної довідки є запровадження з 1 березня 2016 року на внутрішньому ринку системи електронного адміністрування реалізації пального (СЕАРП).

Liga:REPORT - сучасний хмарний сервіс подання звітності та реєстрації податкових накладних. Лише у Liga:REPORT - аналіз ризиків блокування ПН/РК за кодом УКТ ЗЕД/ДКПП, перевірка реєстраційного ліміту ПДВ, а також миттєвий обмін документами з контрагентами.

Спробуйте прямо зараз. 7-денний тестовий доступ без обмежень.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку у Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини