Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Податкова знижка на оплату за дитсадок: з якої дати можна включати витрати

21 жовтня 2018, 12:30
530
0
Реклама

ГУ ДФС у Львівські області повідомляє, що 28 липня 2018 р. набрав чинності Закон № 2477-VIII, яким розширено перелік витрат дозволених до включення до податкової знижки (ІПК від 11.10.2018 № 4384/ІПК/13-01-13-05-13).

Відповідно до пп. 166.4.2 ПКУ загальна сума податкової знижки, нарахована платнику податку в звітному податковому році, не може перевищувати суму річного загального оподатковуваного доходу платника податку, нарахованого як заробітна плата, зменшена з урахуванням положень п. 164.6 ПКУ.

При цьому до податкової знижки включаються фактично здійснені протягом звітного року платником податку витрати, підтверджені відповідними платіжними та розрахунковими документами. У зазначених документах обов'язково повинно бути відображено вартість таких товарів (робіт, послуг) і строк їх продажу (виконання, надання).

Суспільні відносини, що виникають у сфері освіти, регулює Закон № 2145 та спеціальні закони України.

Право на податкову знижку за освітні послуги, що надаються дошкільними, шкільними та позашкільними закладами освіти виникає по фактичних витратах здійснених після набрання чинності Закону № 2477-VIII.

Хто має право на включення витрат на навчання до податкової знижки. Які умови її отримання, а також які документи для цього необхідні. Як розрахувати суму ПДФО, яка згідно із законодавством підлягає відшкодуванню з бюджету, дізнайтесь за посиланням.

Для отримання безкоштовного 3-денного доступу до документів інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН скористайтеся ТЕСТОВИМ доступ до сервісу та оцініть всі переваги послуг, що надаються.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини