Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

З початку 2019 року видача разових дозволів для автоперевізників буде онлайн

23 жовтня 2018, 10:00
291
0
Реклама

До кінця 2018 року процес видачі дозволів буде переведено в онлайн. Про це заявив Міністр інфраструктури України Володимир Омелян у ВРУ під час Години запитань до Уряду України 19 жовтня 2018 року.

"У зв'язку з тим, що кожного року зростає товарообіг з країнами ЄС, збільшується і частка міжнародних автоперевезень. Щороку ми проводимо напружені переговори з нашими колегами з Польщі, Угорщини, Румунії, Словаччини та інших держав ЄС. І за останні два роки ми змогли суттєво наростити квоту дозволів для українських автомобільних перевізників, але, безумовно, її не вистачає", ? повідомив очільник Міністерства.

"Буквально минулого тижня ми завершили дуже важкі переговори з польською стороною щодо видачі додаткових дозволів на цей рік для українських автоперевізників. Такі дозволи в найближчий час будуть нами отримані, але залишається проблема з їх прозорою і безкорупційною видачею "Укртрансбезпекою". Ми отримуємо багато скарг від перевізників. На це було звернуто увагу керівника "Уктрансбезпеки". Щоб унеможливити корупцію, на початку 2019 року ми введемо повністю електронну реєстрацію дозволів і на кожному дозволі буде QR-код, запровадимо звірку з митницею щодо реальної кількості виданих дозволів та їх перетину кордону", ? наголосив Володимир Омелян.

Про те, як оформити, розрахувати собівартість і відобразити в обліку операції з надання транспортних послуг читайте у матеріалі.

Для отримання доступу до аналітики інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН - скористайтеся ТЕСТОВИМ доступом до сервісу та оцініть всі переваги послуг, що надаються.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини