Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Що робити з пошкодженими акцизними марками

9 листопада 2018, 09:30
412
0
Реклама

В процесі маркування виготовленої продукції з технічних причин відбувається пошкодження марок акцизного податку, що унеможливлює їх подальше використання. Одне з таких випадків сталась на підприємстві, яке запитує про необхідність нарахування та сплати акцизного податку у розмірі розрахункової суми податку у разі пошкодження марок акцизного податку і списання їх за актом списання

ДФС відповіла в ІПК від 02.11.2018 р. № 4669/6/99-99-12-02-02-15/ІПК що у разі пошкодження акцизних марок більш як на 60%, такі марки підлягають списанню та утилізації. Сума акцизного податку з алкогольних напоїв для яких придбавалися марки акцизного податку включається до податкових зобов'язань місяця у якому відбулося знищення зазначених акцизних марок.

Читайте також статтю "Алкогольні напої подорожчають: чергове підвищення мінімальних цін" газети "Інтерактивна бухгалтерія".

Для отримання доступу до вищезазначених та інших матеріалів сервісу "Інтерактивна бухгалтерія" - скористайтеся ТЕСТОВИМ 3-денним доступом до сервісу.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини